Belén Esteban afirma en un debat a Telecinco: "Los catalanes sois 6 millones de burros"

By Pau
Un cop més telecinco no s'ha amaga de la seva imatge més clara de fatxa que tenen i un cop més despresien catalunya com a pais i a tota la seva població o com a catalans....en resum que son un fatxes de merda !








La col·laboradora del programa Sálvame de Telecinco, Belén Esteban, ha tornat a demostrar la seva falta de capacitat intel·lectual. En aquest cas, ho ha fet insultant la població de Catalunya en un debat amb la també col·laboradora del programa Karmele Marchante. El programa presentat per Jorge Javier Vázquez va decidir parlar de la selecció espanyola, coincidint amb la celebració de la Copa Confederacions a Sud Àfrica.
Les convidades al debat eren Karmele Marchante, que fa un temps es va declarar independentista i fan de Josep-Lluís Carod-Rovira, i Belén Esteban, col·laboradora habitual del programa i coneguda per haver protagonitzat més d’un escàndol. Quan Marchante va declarar estar a favor de la selecció catalana, Esteban va començar a cridar “eres española”, visiblement alterada i mostrant una bandera espanyola.
Entre crits del públic, Marchante va replicar que elssis milions de catalans estan a favor de la selecció catalana”, i Esteban va contestar que “los seis millones de catalanes sois unos burros”. Amb un estat anímic proper a l’esquizofrènia, la periodista espanyolista va ser ovacionada pel públic present al plató. El presentador del programa, per acabar d’arrodonir l’assumpte, va posicionar-se a favor de Belén Esteban i va exigir a Karmele Marchante que demanés perdó: “Mi familia, que es catalana y forma parte de los seis millones, no quiere la selecció catalana. Debes pedir perdón”.
 

3 comments so far.

  1. Unknown 8 d’agost del 2009, a les 23:57
    Xe Pau, que fatxe ets. Ni ha que estar fava per a representar la batalla de l'Ebre, que la tenien que haver guanyat els republicans, pero els mandos van ser uns cobards i es van anar. No com Franco, que va anar a Terol, a -17 baix cero.
    Per cert, la teua foto com a guerriller da por. Estas boig? vols guerra? tens molt d'odi contra molta gent que no t'ha fet res. Extrem, radical, semietarra amb totes les lletres. Estas boig, espere que no hi haja molts com tu.
  2. Pau 12 d’agost del 2009, a les 12:56
    Per començar no soc faxte com tu dius ....i despres si o vols saber el mandos republicans a la batalla de l'Ebre estaven dividits i per tan molt no van anar per aixo per altre banda hi havien altres mandos que es trobaven a primera lina de foc o fins i tot en alguns dels frons on van patir grans carniceries.
  3. Anònim 4 d’octubre del 2009, a les 1:40
    Primer, aprendre català, Pau. Després, fer la guerra.

    Salutacions.

Something to say?